100 godina NK GOŠK DUBROVNIK 1919. Zamjenica Marević i pročelnica Dadić na Svečanoj akademiji

Zamjenica župana Žaklina Marević i pročelnica UO za društvene djelatnosti Jelena Dadić nazočile su Svečanoj akademiji Nogometnog kluba GOŠK Dubrovnik 1919., koja je povodom stote obljetnice kluba danas održana u Kazalištu Marina Držića.

Predsjednik NK GOŠK Dubrovnik 1919. Pero Vićan zahvalio je svima koji su došli uveličati proslavu, uz posebnu zahvalu onima koji su sebe ugradili u povijest kluba, a najzaslužnijima koji su stvarali NK GOŠK Dubrovnik 1919. dodjeljena su i priznanja. 

Svečanoj akademiji nazočili su brojni bivši članovi GOŠK-a, generacije igrača, trenera i svih onih koji su ovaj klub činili i pridonijeli da opstane 100 godina. Također, na svečanosti su bili i saborski zastupnik Branko Bačić, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić, bivši reprezentativac Tomislav Butina, predstavnici Hajduka Stjepan Badrov i Boro Primorac i brojni drugi uzvanici.  

Proslava stote obljetnice NK GOŠK Dubrovnik 1919. održava se u organizaciji Županijskog nogometnog saveza i kluba slavljenika i pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika, započela je u nedjelju otvaranjem izložbe fotografija u Galeriji Dulčić Masle Pulitika, a nastavlja odigravanjem utakmica.