DUNEA organizira radionicu ”Mogućnosti financiranja iz Europskog socijalnog fonda’ uz primjere dobre prakse

Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije – DUNEA poziva predstavnike zainteresiranih javnopravnih tijela s područja Dubrovačko-neretvanske županije na radionicu ‘Mogućnosti financiranja iz Europskog socijalnog fonda’ uz primjere dobre prakse.

Radionica će se održati u petak, 13. studenoga u 10 sati u hotelu Adria, na adresi Radnička ul. 46.  Zbog organizacijskih razloga, molimo da svoje sudjelovanje potvrdite putem e-maila na adresu iprce@dunea.hr, a najkasnije do četvrtka, 12. studenoga 2020. godine. 

Radionica se organizira  u sklopu projekta ‘Znanjem do EU fondova’ kojim Regionalna agencija DUNEA pruža potporu jedinicama lokalne i područne samouprave i ostalim javno-pravnim tijelima s područja Dubrovačko-neretvanske županije u pripremi i provedbi projekata sufinanciranih iz EU fondova. Projekt je ugovoren kroz Operativni program konkurentnost i kohezija. Ukupna vrijednost projekta je 16.987.378,29 kuna, a iz Europskog fonda za regionalni razvoj osigurano je 14.439.271,51 kuna.