Objavljeni Javni pozivi za 2020. godinu

Dubrovačko –neretvanska županija objavila je Javne pozive za predlaganje programa/projekata za 2020. godinu  iz područja skrbi o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji , iz područja skrbi o udrugama proisteklim iz II. svjetskog rata i poraća, iz  područja zdravstva, socijalne skrbi i skrbi o osobama s invaliditetom te poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi.

Preostala dva javna poziva iz djelokoruga Upravnog odjela za društvene djelatnosti Dubrovačko –neretvanske županije i to Javni poziv za predlaganje programa iz područja skrbi o udrugama  koje doprinose unaprjeđenju kvalitete života umirovljeničke popolacije te Javni poziv za predlaganje programa koje provode udruge s ciljem  promicanja zdravog razvoja i odrastanja djece i  mladih te uključivanja mladih u društveni život zajednice objavit će se do kraja mjeseca veljače.

Dubrovačko-neretvanska županija na ovaj način podupire programske aktivnosti udruga koje doprinose unaprjeđenju općeg dobra u zajednici te pozivamo udruge s područja Dubrovačko-neretvanske županije da predlože svoje programe.

Osim ovih Javnih poziva objavljen je i Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi Dubrovačko-neretvanske županije u 2020. godini.