Održan tradicionalni božićni domjenak Dubrovačko-neretvanske županije

U hotelu Excelsior danas je održan tradicionalni božićni domjenak. Uzvanike su dočekali domaćini župan Dobroslavić, zamjenici Žaklina Marević i Joško Cebalo te predsjednica županijske Skupštine Vilma Kosović.
Župan Nikola Dobroslavić obratio se okupljenima i poželio im čestit Božić i sretnu Novu godinu. Osvrnuo se kratko i na 2018. godinu rekavši kako su ostvareni brojni pozitivni pomaci.
”Dubrovačko-neretvanska županija zadržala je svoj regionalni status, pokazalo se na svim razinama koliko je Županija potrebna i koliko smo specifični. Ove godine vidjeli smo i potpisivanje ugovora za Pelješki most, a nastavljamo dalje ustrajati na nastavku autoceste od čvora Metković do Dubrovnika”, rekao je župan Dobroslavić.
Osvrnuo se i na nedavnu tragediju u Metkoviću rekavši kako nas je smrt malog Gabrijela sve duboko potresla, a poručio je i kako treba trezvrene glave vidjeti što se dogodilo, a ne upirati prstom tražeći krivca.

Na domjenku je među ostalim bila i saborska zastupnica Sanja Putica, gradonačelnici i načelnici s područja županije, te brojni drugi uzvanici iz društvenog i javnog života Dubrovačko-neretvanske županije.