Održan ždrijeb Divlje lige

Župan Nikola Dobroslavić sudjelovao je na ždrijebu 34. Divlje lige koji se održao danas pokraj Kneževoga dvora.

 

Ukupno osam ekipa osiguralo je izravan nastup u Divljoj ligi. Kuglice su izvlačili župan Nikola Dobroslavić, dubrovački gradonačelnik Mato Franković, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica, judašica Ivana Šutalo, vaterpolist Paulo Obradović i automobilist Dubravko Čikor.

 

Branitelj naslova Elita nositelj je skupine A, a ždrijeb joj je donio Lozicu. Nositelj skupine B je FUN H20 Mlini koji će igrati protiv Kokota. Ždrijeb je odlučio da će se nositelju skupine C Penaturu pridružiti Češke banje, a nositelju skupine D Kamenu malome pridružuju se Crvene stijene. Ovim ekipama pridružit će se i najbolje ekipe iz kvalifikacija, koje će popuniti preostalih osam mjesta..

 

Prijavljeno je i devet terena. Momčadi koje su prijavile teren su Turčin Danče i Betula Danče (Danče), Kolorina (Šulić), Lukovica (Plat), Kamen Mali (Cavtat), Luka Čilipi (Luka Čilipi), Pasjača Popovići (Pasjača), Uvalica (Porporela), Elafiti (Šipan) i Ponta žala (Mokošica).

 

Prve utakmice kvalifikacija igrati će se na Dančama u nedjelju, a glavni turnir održati će se od 28. ili 29. srpnja do 12. ili 13. kolovoza, ovisno o vremenskim prilikama.