Poziv na prezentaciju: Kako pronaći klijente i uspješno poslovati uz korištenje Facebook oglašavanja?

Centar za poduzetništvo d.o.o. poziva sve zainteresirane na besplatnu prezentaciju „Kako pronaći klijente i uspješno poslovati uz korištenje Facebook oglašavanja?” koja će se održati 28. studenog 2019. g. s početkom u 10:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik na adresi Vukovarska 16 u Dubrovniku.

Certificirani Messenger marketing stručnjak, polaznicima će prezentirati prednosti koje Facebook oglašavanje omogućuje u poslovanju. Facebook oglašavanje nudi odličan sustav targetiranja. Tako se oglasi mogu targetirati po godinama, spolu, lokacijama, interesima, jezicima i još mnogim drugim stvarima kako bi, uz minimalna sredstava, poduzetnici postigli bolje poslovne rezultate.

Osim navedenog, prezentacija će obuhvatiti primjenu Messenger chatbotova kao jedne od mogućnosti u Facebook oglašavanju. Naime, Messenger chatbotovi se u svijetu vrlo intenzivno koriste u hotelskim lancima, restoranima, privatnim apartmanima i slično, gdje vrlo uspješno prikupljaju potencijalne klijente u internu bazu, serviraju im pravodobne informacije, pružaju uvide u ponudu i automatizirano ih šalju gostima, povećavajući zadovoljstvo kupaca i broj kvalitetnih recenzija. Na taj način omogućavaju ogromne uštede te povećavaju učinkovitost na skoro svim segmentima poslovanja.

Molimo sve zainteresirane da se prijave na tel: 020/418-401 ili e-mail: dcp@dcp.hr. Broj polaznika je ograničen, a prijave se zaprimaju do četvrtka, 28. studenog 2019. godine (do 9 sati).