Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije na božićnom domjenku Dubrovačke biskupije

Župan Nikola Dobroslavić, zamjenici Žaklina Marević i Joško Cebalo te predsjednica Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije Vilma Kosović kao i saborski zastupnik Branko Bačić nazočili su danas božićnom domjenku biskupa dubrovačkog Mate Uzinića.
Župan Dobroslavić zahvalio je Dubrovačkoj biskupiji na radu te čestitao blagdan Božića svim vjernicima Dubrovačko-neretvanske županije.

‘Poštovani oče biskupe, poštovani svećenici, svi ostali uzvanici, predstavnici vjerskih zajednica vrijeme je Božića i uistinu mi je drago da smo ponovno na božićnom domjenku Dubrovačke biskupije. Božić je vrijeme radosti i mira, skromnosti, darivanja, ali i osvrta na ono što smo prošli i učinili kroz razdoblje od prošlogodišnjeg Božića. Nama je vjernicima Uskrs najveći blagdan, ali Božić je nekako najbliži našim sugrađanima, doživljavamo ga toplo, obiteljski. Vjerojatno zato što ima posebne slike rođenja Isusa, nježnost majke, siromaštvo u toj štalici pa ga zbog toga vjernici, ali i svi naši žitelji doživljavaju lijepim obiteljskim blagdanom.

Zahvaljujem se Dubrovačkoj biskupiji na svemu što radi za Grad Dubrovnik, Biskupiju i cijelu Županiju. Čestitam vam Božić i želim sve najbolje u idućoj godini, puno zdravlja i uspjeha svim svećenicima, redovnicima, redovnicama i ocu biskupu. Živjeli’, rekao je župan Nikola Dobroslavić.