PREDSTAVNIČKI URED DNŽ U BRUXELLESU Studijski posjet delegacije Vukovarsko-srijemske županije

Predstavnički ured Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu posjetila je delegacija Vukovarsko-srijemske županije, na čelu sa županom Božom Galićem.

Posjet je organizirao Predstavnički ured u Bruxellesu u sklopu Europskog tjedna regija i gradova, a posjetili su i Europski socijalni odbor, Europski odbor regija i Europsku komisiju.

U Europskom odboru regija održan je radni sastanak s hrvatskim predstavnicima Odbora regija gdje je voditelj hrvatske delegacije i župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić predstavio rad navedene institucije.

Navedeno putovanje dio je aktivnosti projekta „ESI fondovima do održivog razvoja Vukovarsko-srijemske županije“ prijavljenog u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga „Poziv na iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć“, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Kroz predstavnički ured Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu ostvarena je suradnja i s dvije hrvatske županije pa tako usluge Predstavničkog ureda koriste i Brodsko-posavska te Vukovarsko-srijemska županija.