Premijer Plenović u trodnevnom posjetu Dubrovačko-neretvanskoj županiji, u pratnji župana i zamjenika obišao dolinu Neretve i gradilište Pelješkog mosta

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravi u trodnevnom posjetu Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

U četvrtak je u pratnji ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, ministra zaštite okoliša i energetike Tomislava Ćorića, ministra obrane Damira Krstićevića, ministrice regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijele Žalac , saborskog zastupnika Branka Bačića, državnih tajnika Marije Vučković i Frana Matušića i drugih suradnika, kao i župana Nikole Dobroslavića sa zamjenicima Joškom Cebalom i Žaklinom Marević obišao vojarnu u Pločama, u Metkoviću i Opuzenu održao je sastanke s čelnim ljudima tih gradova, ali i okolnih općina, a obišao je i gradilište Pelješkog mosta u Komarni. U petak će se u Dubrovniku održati 141. sjednica Vlade, ukupno 9. sjednica Vlade izvan Zagreba u ovom mandatu.
U subotu će premijer sudjelovati na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika te svečanom otvorenju Feste sv. Vlaha.
U nedjelju će sudjelovati na svetoj misi u Katedrali Velike Gospe te procesiji ulicama Dubrovnika povodom blagdana svetog Vlaha.