U petak svečano potpisivanje ugovora o stipendijama darovitim učenicima i učenicima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja

U petak, 20. prosinca 2019. godine u 11 sati u Velikoj vijećnici u Dubrovniku, upriličit će se potpisivanje ugovora za dodjelu stipendija darovitim učenicima i studentima te učenicima i studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja. Ove školske godine bit će potpisani ugovori s 46 učenika odnosno studenata, a nastavlja se stipendiranje iz prethodnih godina za njih još 56, odnosno ukupno 102 stipendije što je 11 više nego lani. Županija je ove godine za tu svrhu izdvojila 860 tisuća kuna.

Prilikom potpisivanja ugovora potrebno je donijeti IBAN žiro računa koji glasi na ime korisnika stipendije. Ako je korisnik stipendije spriječen prisustvovati potpisivanju ugovora, umjesto njega Ugovor potpisuje roditelj / staratelj. Za maloljetnog korisnika stipendije ugovor svakako potpisuje roditelj / staratelj.

Ukoliko korisnik stipendije već posjeduje žiro račun, broj IBAN-a žiro računa može odmah poslati na sljedeću e-mail adresu ana.ceovic@dnz.hr . Imena učenika i studenata koji su ostvarili pravo na korištenje stipendije za darovite učenike i studente, odnosno učenike i studente koji se obrazuju za deficitarna zanimanja nalaze se na sljedećim linkovima:

Rješenje o dodjeli stipendija učenicima i studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja

Rješenje o dodjeli stipendija darovitim učenicima i studentima