Zamjenica Marević i pročelnica Dadić na svečanom otvaranju seminara za medicinske sestre pod nazivom ”Sagledavanja potreba i planiranje palijativne skrbi”

Zamjenica župana Žaklina Marević, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jelena Dadić i zamjenica pročelnice Nina Skurić nazočile su u Sveučilišnom kampusu u Dubrovniku svečanom otvaranju seminara za medicinske sestre pod nazivom „Sagledavanja potreba i planiranje palijativne skrbi“.

Seminar se održava u organizaciji Hrvatskog društva medicinskih sestara u palijativnoj skrbi, Doma zdravlja Dubrovnik i Odjela za palijativnu skrb Opće bolince Dubrovnik, a s ciljem stjecanja novih znanja i unaprjeđenja vještina u sagledavanju potreba palijativnih bolesnika i njihovih obitelji te u planiranju skrbi.

Zamjenica je ovom prilikom pozdravila sve sudionike seminara te istaknula kako Dubrovačko-neretvanska županija ima ustrojenu palijativnu skrb za primjer ostatku Hrvatske. Također je istaknula kako zahvaljuje svim medicinskim sestrama i tehničarima na neumornom trudu koji ulažu u svom zahtjevom poslu.