Zamjenica župana na proslavi 10. obljetnice Udruge DOBRA

Zamjenica župana Žaklina Marević nazočila je sinoć  proslavi 10. obljetnice Udruge DOBRA, koja je svečanošću održanom u Gradskom kulturnom središtu Metković obilježila desetljeće svoga djelovanja na području doline Neretve.

Čestitajući obljetnicu, zamjenica župana istaknula je kako je Udruga svojim projektima, aktivnostima i humanitarnim akcijama ostavila značajan trag na području Neretve i pomogla brojnim pojedincima i obiteljima. „Drago mi je što se ova svečanost održava upravo u blagdansko vrijeme, vrijeme kada imamo više vremena jedni za druge i kada svi zajedno, više nego tijekom ostatka godine, razmišljamo o boljem društvu. Poruka je to koju vi svojim djelovanjem uspješno šaljete i uvjerena sam da ćete tako nastaviti i dalje, a Dubrovačko-neretvanska županija će upravo zbog toga i u budućnosti, kao i dosada, podupirati sve vaše kvalitetne aktivnosti i pomagati vam u skladu sa svojim mogućnostima.“, rekla je zamjenica Marević.

Pristutnima su se obratili i predsjednica Udruge Simona Pavlović, bivša predsjednica Udruge Matija Vukša, tajnik Nebojša Jerković, a svečanosti su nazočili i predstavnici općina i gradova s područja doline Neretve.