Zamjenik Cebalo na otvaranju 16. Mediteranskog sajma zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

Zamjenik župana Joško Cebalo, kao izaslanik predsjednika Vlade Andreja Plenkovića pozdravio je danas prisutne na otvaranju 16. Mediteranskog sajma zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.

Zamjenik je ovom prilikom istaknuo kako mu je zadovoljstvo vidjeti izlagače iz svih krajeva Lijepe naše tim više što je Dubrovačko-neretvanske županija kao i Regionalna razvojna agencija Dunea suorganizator ovog događanja.
”Svake godine je na sajmu sve više i više izlagača, prošle godine je bilo više od 200 izlagača, a posjetilo ga je na tisuće posjetitelja. Od samih početaka do danas ova manifestacija profilirala se kao jedna od najznačajnijih sajamskih priredbi u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva. Ovaj Sajam je odavno pošao dalje od samog izlaganja, same ponude i potražnje na onaj klasični način, a i ove godine planirani kulinarski show, brojne radionice i predavanja to samo dodatno potkrepljuju”, rekao je zamjenik Cebalo.