ZLATNA KUNA Zamjenica Marević na svečanoj dodjeli nagrada za najbolje poduzetnike u županiji

Svečana sjednica gospodarskog vijeća Županijske komore Dubrovnik upriličena je danas u hotelu Sheraton u Župi dubrovačkoj. Tom je prilikom dodijeljena plaketa  Zlatna kuna 2019 (za velika društva) i priznanje Dubrovačka vidra 2019 (mali poduzetnici)  na temelju poslovnih rezultata iz prethodne godine.

Zamjenica župana Žaklina Marević koje je i dodijelila Zlatnu kunu, ovom prilikom je pozdravila sve dobitnike nagrada te kazala kako su gospodarstvenici i poduzetnici oni koji nadograđuju imidž županije.

”Ove nagrade koje se dodjeljuju za uspješnost u poslovanju i doprinso hrvatskom gospodarstvu dokaz su brige za društva i vjerujem poticaj za daljnji rad i trud. Kao turističko odredište u području hotelijerstva naši gosti dobiju i više od očekivanog, a kao najljepša županija trebamo čuvati i raditi na našem imidžu, kako bisera grada Dubrovnika tako i cijele županije”, rekla je zamjenica Marević.

Dobitnici priznanja Zlatna kuna su: u kategoriji za veliko trgovačko društvo su Hoteli Dubrovačka Rivijera d.d., u kategoriji za srednje trgovačko društvo Gulliver travel d.o.o.,  u kategoriji za malo trgovačko društvo je Platanus d.o.o..

Dobitnici priznanja Dubrovačka vidra su Algebra d.o.o. iz Dubrovnika, Bipas sistem d.o.o. iz Metkovića, Cicrina d.o.o. s Lopuda, Konstruktor Hotina d.o.o. iz Blata, Reor d.o.o. iz Dubrovnika, Vinogradarstvo i vinarstvo Crvik d.o.o. iz Komaja.

Posebno priznanje dodijeljeno je društvu Dubrovačko primorje d.o.o. za 40 godina postojanja, a preuzeo ga je predsjednik društva Pero Vićan.