Župan Dobroslavić gostovao u ”Intervjuu tjedna” Dubrovačke televizije

Župan Nikola Dobroslavić gostovao je u emisiji ”Intervju tjedna” Dubrovačke televizije.
Među ostalim temama razgovora, razgovaralo se o izgradnji Pelješkog mosta, autocesti do Dubrovnika, Hotelima Maestrali te Kuparima, ali i odnosu Croatia Airlinesa prema građanima naše županije.
Župan je istaknuo kako smatra da su kritike dijela bošnjačkih stranaka na Pelješki most skupljanje predizbornih poena za tamošnje izbore, a istaknuo je kako inzistira da autocesta od Metkovića do Osojnika hrvatskim teritorijem ostane u prostornom planu. Napomenuo je kako drži da brza cesta od Zračne luke do Dubrovnika može biti gotova kroz dvije do tri godine, a napomenuo je kako brzobrodska linija do Lastova kreće već ove sezone.
Također, u pripremi je otvaranje đačkih domova na Korčuli što bi omogućilo Lastovcima pohađanje srednjih škola na području svoje županije.
Odgovarajući na novinarski upit župan je rekao kako se potpuno zalaže za privatizaciju Maestrala te kako žali zbog odgađanja investicije u Kuparima.
Onima koji ga kritiziraju zbog njegovih odlazaka u Bruxelles odgovorio je kako je takva retorika za one koji mu ne mogu naći druge zamjerke.