Župan Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom na obilježavanju Dana općine Župa dubrovačka

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom nazočio je u petak na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana općine Župa dubrovačka.

Župan je ovom prilikom čestitao načelniku i predsjedniku Općinskog vijeća na odličnom vođenju općine.

”Možete biti ponosni kako napredujete, a moja je želja i uvjeren sam da ćete tim smjerom i nastaviti. Postoje naravno uvijek i problemi, ali problemi koje je načelnik istaknuo kao nedostak uvjeta za sve više polaznika vrtića i osnovne škole su takvi da bismo ih svi poželjeli imati”, rekao je župan Dobroslavić.  Istaknuo je dobru suradnju između županije i općine i naglasio geostratešku važnost prometnice Zračna luka-Grad-Osojnik-Pelješki most – Čvor Metković, te Pelješke ceste i novih luka.

Svečanoj sjednici uz načelnika Silvija Nardellija nozočili su i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, saborski zastupnik Branko Bačić, državna tajnica Marija Vučković, državni tajnik Frano Matušić, načelnik Konavala Božo Lasić, načelnik Dubrovačkog primorja Nikola Knežić, načelnik Stona Vedran Antunica, načelnik Mljeta Đivo Market te drugi.