Župan Dobroslavić sa zamjenikom Cebalom na proslavi Dana općine Lumbarda

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenikom Joškom Cebalom nazočio je proslavi blagdana Sv.Roka i Dana Općine Lumbarda na otoku Korčuli gdje je u utorak navečer održana svečana sjednica Općinskog vijeća koju je vodio predsjednik Ivan Bažika.

Župan Dobroslavić je u svom obraćanju čestitao općinskom vodstvu koje je realiziralo brojne uspješne projekte i njihov utjecaj na poboljšanje kvalitete života mještana.

”Najvažniji su projekti financirani iz EU fondova,o čemu se u Županiji vodi pažnja uz potporu Vlade RH što i rezultira razvojem ovog područja”, rekao je župan te istaknuo kako se uz izgradnju Pelješkog mosta intenzivno radi na projektima trajektnih luka, kao i izgradnji i održavanju prometnica na otocima.

Uz čestitku svečanom skupu svojim se govorom obratio saborski zastupnik i izaslanik Predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića,  Branko Bačić koji je također čestitao općinskom vodstvu

”Uz vidne pomake koji je svrstavaju u srednje razvijene općine na osnovi indeksa razvijenosti i Vlada će pomoći na rješavanju mogućih problema u nastavku projektnih zadataka”, istaknuo je. Na sjednici su u svečanom ozračju uručena općinska javna priznanja ovogodišnjim laureatima.