Župan Dobroslavić se u Mostaru susreo s predsjednikom HNŽ Hercegom

Župan Nikola Dobroslavić boravi danas u službenom posjetu Mostaru, a tom se prilikom sastao i s predsjednikom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenkom Hercegom.

Tijekom susreta otvorene su brojne teme o zajedničkoj suradnji i projektima, a posebice onima vezanim uz projektnu povezanost i suradnju u sklopu IPA prekograničnih projekata. Također, Dobroslavić i Herceg razgovarali su i o Jadransko-jonskoj cesti, projektu Gornji horizonti kao i o pitanjima vodoopskrbe na području općine Ravno te odvodnji otpadnih voda s Ivanice.

Jedna od tema sastanka bila je i aktualna situacija s koronavirusom, pri čemu je s obje strane istaknuto kako je osim borbe s epidemijom bilo paralelno izuzetno važno voditi računa o osmišljavanju mjera pomoći gospodarstvu.

”Zahvaljujem na današnjemu prijamu, koji je još jedna potvrda izvrsne suradnje naše dvije županije. Niz je zajedničkih projekata kojima želimo unaprijediti uvjete življenja za građane s obje strane granice. Želim vjerovati u to kako će „korona kriza“ uskoro biti iza nas i kako ćemo se, još snažnije, moći posvetiti realiziranju započetih i osmišljavanju novih projekata za dobrobit svih građana naše dvije županije”, zaključio je župan Dobroslavić.