Župan Nikola Dobroslavić na obilježavanju Dana Općine Lumbarda

Župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo nazočili su svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Lumbarda, kojom je obilježen Dan Općine i blagdan njezina zaštitnika sv. Roka.

Župan je u svom obraćanju čestitao općinskom vodstvu na povjerenju koje su ponovno dobili na nedavno održanim lokalnim izborima, kazavši kako je to najbolji dokaz uspješnosti. Dodao je i kako su i brojni uspješni projekti, odnosno njihov utjecaj na pobojšanje kvalitete života mještana, najbolji dokaz kako su nam općine itekako potrebne.

„Dobri projekti, posebice oni financirani iz EU fondova, najbolji su način razvoja nekog područja, a mi u Županiji ćemo i dalje biti uz vas.“, rekao je župan Dobroslavić te dodao kako će razvoju općine Lumbarda itekako doprinijeti izgradnja Pelješkog mosta:

„Napokon smo došli do samog početka realizacije Pelješkog mosta, nećemo dopustiti odgađanje i dovest ćemo do kraja ovaj milenijski projekt koji će itekako doprinijeti razvoju Pelješca, ali i Korčule te Lastova i Mljeta“, zaključio je Župan te uputio čestitke povodom Dana općine i blagdana sv. Roka.

Nazočnima se u ime svih otočnih općina i Grada Korčule obratio gradonačelnik Korčule Andrija Fabris, kao i izaslanik predsjednika Vlade RH i saborski zastupnik Branko Bačić te izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora i potpredsjednik Hrvatskog sabora akademik Željko Reiner.