Župan na obilježavanju Dana Općine Pojezerje

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom sudjelovao je u proslavi Dana Općine Pojezerje i blagdana sv. Roka, njezinog zaštitnika, koji je obilježen svečanom sjednicom Općinskog vijeća.

Župan je čestitao načelniku i suradnicima na povjerenju koje su ponovno dobili na nedavno održanim lokalnim izborima. Osvrćući se na Izvješće o radu koje je načelnik iznio, Župan je rekao: „Vi u Općini Pojezerje dokaz ste da se i u ovako malim općinama, ako se predano radi, mogu postići  veliki rezultati“. Dodao je i kako će Županija i dalje u potpunosti podupirati Općinu, ali i kako je uvjeren da će se i ovo područje u budućnosti razvijati i sredstvima EU fondova. „Mi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji već imamo u tijeku nekoliko projekata na području doline Neretve, kao što su Poduzetnički inkubator u Pločama, Projekt navodnjavanja delte Neretve i Dnevna bolnica Metković, koji će itekako pridonijeti razvoju cijelog ovog područja“, kazao je župan Dobroslavić te čestitao svim stanovnicima općine Pojezerje njihov dan i blagdan sv. Roka.

Svečanoj sjednici su nazočilli i saborski zastupnik Branko Bačić, državni tajnik Frano Matušić, pomoćnica ministra za poljoprivredu Marija Vučković te gradonačelnici i načelnici svih neretvanskih općina kao i gradova Vrgorca i Ljubuškog te općine Neum.