Župan sa zamjenicima na obilježavanju Dana Općine Zažablje

Župan Nikola Dobroslavić je, zajedno sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom, nazočio proslavi Dana Općine Zažablje i blagdana sv. Liberana.

U svom pozdravnom govoru, župan Dobroslavić je načelnici Maji Vrnogi i Općinskom vijeću čestitao na uspješnom vođenju općine te im, kao i svim žiteljima, čestitao Dan Općine i blagdan sv. Liberana.

Župan je istaknuo i kako je Zažablje mala, ali uzorna i uspješna općina, koja provodi projekte veoma značajne za sve žitelje i njihovu kvalitetu života te dodao kako su upravo ovakve općine dokaz nužnosti opstajanja ovakvog lokalnog i regionalnog ustroja. Uz želje za nastavak uspješnih projekata i u budućnosti, župan je dodao kako su u Županiji vrata uvijek otvorena za sve dobre projekte te kako će Županija i nadalje, kao i dosada, unutar svojih mogućnosti podupirati Općinu u svim kvalitetnim projektima.

Svečanosti obilježavanja Dana Općine Zažablje nazočili su i saborski zastupnik Branko Bačić, državni tajnik za turizam Frano Matušić te gradonačelnici i načelnici s područja Neretve.