Dubrovačko-neretvanska županija imenovala članove Upravnog vijeća Opće bolnice Dubrovnik

Župan Nikola Dobroslavić održao je radni sastanak sa članovima Upravnog vijeća OB Dubrovnik; Želimirom Bosnićem (predsjednik) te Ivicom Stojanovićem i Nebojšom Stojčićem.

Naime, nakon vraćanja bolnica pod upravu županija, Dubrovačko-neretvanska županija je imenovala svoja tri predstavnika u Upravno vijeće Opće bolnice Dubrovnik.

Župan Dobroslavić je na sastanku upoznao članove UV-a sa situacijom vezanom uz povrat bolnica, kao i problema koji unutar bolnice postoje i nisu razriješeni. Napomenuo je kako je inspekcijski izvještaj ukazao na novi dug od 75 milijuna kuna.

U međuvremenu u bolnici je došlo do novih zapošljavanja te će novo UV-e i ravnateljstvo o svemu navedenom morat vodit računa u budućem radu.

„Interes je svih nas da OB Dubrovnik posluje kvalitetno, uredno i zakonito, a na korist svih naših sugrađanina. Uvjeren sam da ćemo zajedničkim naporom to i postići.“- zaključio je Dobroslavić.

Članovi UV-a zahvalili su na ukazanom povjerenju, svjesni ozbiljnosti povjerenog im zadatka, izrazivši volju da se svi problemi razriješe na što bolji način, a kako bi bolnica ispunila ulogu koju treba imati u našoj županiji i ovom dijelu Republike Hrvatske.