Javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2022. godini

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2022. godini.

Prihvatljivi prijavitelji Javnog poziva su isključivo organizacije civilnog društva: udruge, zaklade, sindikati, udruge poslodavaca, privatne neprofitne ustanove, pravne osobe vjerskih zajednica i zadruge, koje imaju sjedište i djeluju na otocima.

Prijavu na ovaj Javni poziv prijavitelji mogu podnijeti isključivo elektroničkim putem kroz sustav www.financijskepodrske.hr, dok je rok za podnošenje projektnih prijava 10. listopada 2022. godine.

Osnovne informacije o Javnom pozivu kao i popratna dokumentacija objavljene su i na mrežnoj stranici Ministarstva: https://razvoj.gov.hr/o-ministarstvu/djelokrug-1939/otoci/poticanje-razvoja-civilnog-drustva-na-otocima/4476.

Tijekom rujna, u organizaciji Ministarstva, održat će se online radionica namijenjena potencijalnim prijaviteljima na ovaj Javni poziv o čemu će zainteresirani prijavitelji naknadno biti detaljnije obavijestiti.