Na Turističkom vijeću Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije utvrđen prijedlog Programa rada i Financijskog plana za 2018. godinu

Na Turističkom vijeću Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije utvrđen prijedlog Programa rada i Financijskog plana za 2018. godinu

Župan Nikola Dobroslavić predsjedao je danas 16. sjednicom Turističkog vijeća Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije.

Na sjednici je iskazano zadovoljstvo rezultatima ove sezone, a ostvaren je dvoznamenkasti porast kako dolazaka tako i noćenja. U prvih deset mjeseci ostvareno je tako 15 posto više dolazaka i 12 posto više noćenja. Također, na sjednici je utvrđen i prijedlog Programa rada i Financijskog plana za 2018. godinu koje donosi Skupština Turističke zajednice.

Usvojeno je i izvješće Nadzornog odbora, a donesena je Odluka o raspodjeli sredstava boravišne pristojbe nautičara s napomenom kako je u budućnosti nužno izmijeniti pravilnik kojim je ona regulirana jer sadašnji nije adekvatan za današnje prilike.