Novi javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnih prostora u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije objavljuje još jedan Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora u sklopu Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik, na adresi Vukovarska 16 u Dubrovniku.

Ovim Javnim pozivom nudi se poslovni prostor površine 12,59 m², a i dalje je otvoren Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora površine 20,40 m².

Naime, poslovni prostori u inkubatoru namijenjeni su poduzetnicima početnicima koji posluju do 3 godine. Neki od poduzetnika su se već osamostalili i otvaraju se nove prilike početnicima. Stoga se pozivaju poduzetnici početnici kojima je potreban poslovni prostor, da se prijave na Javni poziv putem kojeg mogu ostvariti pravo na subvencioniranu cijenu najma te stručnu i savjetodavnu pomoć.

Poduzetnički inkubator je 2016. godine otvorio svoja vrata malim poduzetnicima koji tek počinju poslovati ili su u ranoj fazi svojeg poslovanja, a nemaju vlastiti prostor. Takve usluge  inkubacije do sada je koristilo 24 poduzetnika, a njih 21 i dalje uspješno posluje.

Objavom ovih poziva, završava još jedan trogodišnji ciklus inkubacije poduzetnika početnika koji su usluge inkubatora počeli koristiti 2019. godine te su u tom periodu poslovno ojačali i spremni su nastaviti svoj razvoj van inkubatora.

Centar za poduzetništvo želi im sreću na njihovom poslovnom putu i ostaje na raspolaganju za stručnu pomoć kao i tijekom inkubacijskog procesa!

Javni pozivi nalaze se na web stranici Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik (https://www.poduzetnicki-inkubator-dnz.hr/dubrovnik/dokumentacija), a za detaljnije informacije možete se obratiti Centru za poduzetništvo d.o.o. na telefon 418-401 ili putem maila czp@czp.hr .