Objavljen Javni poziv za pomoćnike u nastavi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Dubrovačko-neretvanska županija objavila je Javni poziv za prijavu kandidata za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač za 2016./2017. školsku godinu u okviru projekta „Zajedno možemo sve! – 3“.

Provedbom projekta „Zajedno možemo sve! – 3“ osigurat će se stručna pomoć u nastavi za 57 učenika s teškoćama u razvoju putem angažiranja 54 pomoćnika u nastavi kojima će se organizirati edukacija, odnosno pohađanje programa uvođenja u rad s učenicima s teškoćama.

Na Javni poziv mogu se javiti svi zainteresirani pod uvjetom da imaju minimalno četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje te dokaz da se protiv njih nije pokrenut kazneni postupak.

Tekst Javnog poziva, u kojem je naveden popis škola kao i broj traženih pomoćnika u nastavi po školama, možete pronaći na web stranici Dubrovačko-neretvanske županije www.dnz.hr pod rubrikom „Natječaji i pozivi“ kao i na web stranicama ili oglasnim pločama škola – partnera u projektu, te oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – područni ured Dubrovnik.