Održana druga ovogodišnja Poduzetnička ćakula

Centar za poduzetništvo održao je drugu ovogodišnju Poduzetničku ćakulu, s ciljem umrežavanja poduzetnika koji žive i djeluju na području Dubrovačko-neretvanske županije kako bi razmijenili znanja i iskustva te stvorili nove kontakte. Događaj je održan u hotelu Valamar Dubrovnik President.

U sklopu ovog događanja održano je predavanje na temu storytellinga koje je vodila Tanja Škorić, suosnivačica i kreativna direktorica START-APARAT GmbH. Iskustvo je stekla kroz 17 godina rada u struci, dugo vremena kao kreativna direktorica u Zagrebu, a kasnije i partnerica u Bruketa&Žinić Beč.

Pričanje priče ili storytelling jedan je od najrelevantnijih alata u današnjem biznisu. Prema istraživanjima, slušanje nečije priče kod slušatelja aktivira iste dijelove mozga kao i kod osobe koja ju priča. Ukoliko je priča istinita i s njom se možemo povezati, možemo je i razumjeti. Zato je u poslu važno obratiti se pravoj publici, onoj koja našu priču razumije i za koju je relevantna.

Poduzetnici su ovim predavanjem stekli dojam o unapređenju poslovanja kroz marketinške priče te se, uz iznošenje svojih iskustava, nadovezali na predloženu temu.

Organizacijom Poduzetničke ćakule, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije pruža poduzetnicima dodatnu priliku za poslovno umrežavanje, koje je vrlo jednostavan i jeftin marketinški alat za povezivanje s osobama koje poduzetniku mogu biti od velike koristi u razvoju poslovanja. Stoga pozivamo sve poduzetnike da se prijave na newsletter Centra gdje će biti objavljene pravovremene informacije o održavanju sljedeće Ćakule, kao i druge radionice i edukacije.