Održana radionica “Porezna reforma”

Centar za poduzetništvo je u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik održao besplatnu radionicu “Porezna reforma”.

Na radionici su predstavljene novosti u oporezivanju koje se primjenjuju od 1. siječnja 2017. godine. Polaznici su informirani o skupini zakona koji reguliraju poreznu reformu. Dakle, dobili su potrebne informacije o promjenama vezanim za porez na dohodak, izmjeni Zakona o porezu na dobit, promjenama vezanim za Zakon o doprinosima, novostima u obračunu PDV-a te aktualnostima i novostima iz ostalih zakonskih propisa.

Nakon ove radionice, sudionici bi trebali moći u vlastitoj organizaciji uskladiti poslovanje prema važećim poreznim propisima te se kvalitetno pripremiti za godišnji obračun 2016. u segmentu poreza, a isto tako biti upoznati s poreznim novostima u 2017. godini.

Centar za poduzetništvo će održati istu radionicu 1. veljače 2017.g  u Metkoviću s početkom u 10,00 sati pa poziva sve zainteresirane da se prijave putem telefona Centra 020/418-401 ili putem e-maila dcp@dcp.hr.

unnamed