Položeni vijenci u Komolcu i na Strinčijeri za poginule hrvatske branitelje

Zamjenik župana Davorko Obuljen, pročelnik Odjela za poslove župana i Županijske skupštine Blaž Pezo i pročelnica Odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić položili su vijence i zapalili svijeće kod Spomen obilježja u Komolcu i na Strinčijeri te time odali počast poginulim hrvatskim braniteljima.

Uz roditelje i obitelji poginulih branitelja u Komolcu su vijence položili i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskoga rata, predstavnici Grada Dubrovnika i Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. U Komolcu su poginuli branitelji Ivo Botica, Pero Nenada, Miho Klečak i Mario Mandić.

Na Strinčijeri su  vijence položili i svijeću zapalili predstavnici specijalne policijske postrojbe Hrvatske ratne mornarice Splitsko-dalmatinske županije. Na Strinčjeri je spomen obilježje poginulim braniteljima Siniši Tkalecu, Tomislavu Benderu, Zdenku Baričeviću, Ivanu Raiču, Mariu Matani, Vladimiru Vukoviću, Matu Damjanoviću, Mladenku Čavari, Božu Merčepu te Anti Landikušiću.

IMG_2473