Poziv na javnu raspravu o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Dubrovnika

Dubrovačko-neretvanska županija nositelj je projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Dubrovnika, koji obuhvaća područja slijedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Dubrovnik, Općina Dubrovačko primorje, Općina Konavle i Općina Župa dubrovačka.

Projekt se provodi u okviru Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP), sukladno kojem će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije. Projektom se planira izgradnja otvorene pristupne mreže elektroničkih komunikacija sljedeće generacije (NGA).

Sukladno strukturnim pravilima ONP-a, Dubrovačko-neretvanska županija pokrenula je 3. travnja 2017. javnu raspravu o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Dubrovnika.

Svi podaci i očitovanja operatora te drugih zainteresiranih strana primati će se zaključno do 3. svibnja 2017. putem elektroničke pošte, na adresu: javna.rasprava.dubrovnik.NGA@dnz.hr.