Poziv na izobrazbu novih lovaca na području Dubrovačko-neretvanske županije

Hrvatski lovački savez putem Lovačkog saveza Dubrovačko-neretvanske županije dugi niz godina vrši izobrazbu novih lovaca uz teoretsku i praktičnu obuku. Tako će se i ove godine predavanja izvesti u Dubrovniku i Metkoviću.

Predavanja u Dubrovniku počet će 19. veljače u 17 sati u prostorima Centra za poduzetništvo (Vukovarska 16), a u Metkoviću pak nešto ranije, odnosno 17. veljače u prostorijama OŠ Stjepana Radića (Kralja Zvonimira 8) u 17 sati.

Prijave se vrše na licu mjesta, a svi polaznici moraju sa sobom donijeti potvrdu o uplati Hrvatskom lovačkom savezu. Polaznici dolaskom na predavanje uz predočenje potvrde o plaćanju dobiju potrebnu literaturu, te na kraju diplomu i potvrdu o položenom lovačkom ispitu. Svi polaznici uz teoretsku i praktičnu obuku dobiju saznanja sa kojima su sigurni u rukovanju oružjem i ponašanjem na dobrobit svoju i svih sudionika u lovu i prirodi.

Ispit (uz uvjet napunjenih 17 godina i 6 mjeseci) u Metkoviću je 18. travnja sa početkom u 9 sati, a u Dubrovniku 25. travnja počevši od 9 sati. Izobrazba uz jedinstvenu cijenu na području cijele Hrvatske iznosi 2.000,00 kn koje se mogu platiti u dvije rate Hrvatskom lovačkom savezu na IBAN: HR8423400091100010145.