Prijave za praksu u Bruxellesu

Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA pozivaju mlade s područja naše županije da se prijave za praksu u Bruxellesu.  Natječaj je otvoren od 1. do 21. veljače 2016., za praksu u travnju.

Zainteresirani se trebaju prvo registrirati na službenoj stranici i popuniti sve tražene podatke jer će se pozivi za sudjelovanje slati prema iskazanom interesu. Korisnici ovog izvanrednog iskustva učenja bit će, za aktivnost Transnacionalne razmjene mladih, izabrani među mladima u dobi od 18 do 25 godina i boravit će na praksi u Bruxellesu dva tjedna. Odabranim kandidatima bit će pokriveni troškovi smještaja i džeparca te putni troškovi.

Sve potrebne informacije i linkovi mogu se pronaći na stranici projekta www.ybbregions.org.eu te stranicama DUNEA-e, DNŽ i Ureda u Bruxellesu.

Praksa se provodi kroz projekt ”Regije u Bruxellesu za mlade”, u kojem je Županija dubrovačko-neretvanska partner. Projekt je odobren i sufinanciran od strane Europske Komisije kao dio programa ”Mladi na djelu”, a nastao je u suradnji s regijom Abruzzo (Italija), Lubuskim vojvodstvom (Poljska) i Prešovskim krajem (Slovačka). S hrvatske strane projekt je pripremala Regionalna razvojna agencija DUNEA.