Srednja škola Vela Luka u posjetu Centru za poduzetništvo

Centar za poduzetništvo tradicionalno je, u prostorima Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik, ugostio učenice i učenike Srednje škole Vela Luka. U sklopu posjete, prezentirane su inkubacijske i savjetodavne usluge Centra te važnost poduzetničkih potpornih institucija u pružanju podrške poduzetnicima pri pokretanju i razvijanju poslovanja.

Uz predstavljanje dvaju Poduzetničkih inkubatora u Dubrovniku i Pločama, svoje priče su podijelili i korisnici inkubacijskih usluga. Desigh with Jelena je studio za dizajn interijera, čija osnivačica Jelena Grizelj definira svoj posao kao stvaranje ugodnog i funkcionalnog prostora koji je odraz osobnosti i načina života klijenta . Osnivač agencije za digitalni marketing Jutro, Marko Soče, nudi usluge pametnijeg oglašavanja kroz društvene mreže, Google Ads i content marketing.

Centar za poduzetništvo pozdravlja ovakve inicijative škola i građana, jer se senzibiliziranjem mladih za poduzetništvo i mogućnosti koje Županija pruža u vidu olakšavanja poduzetničkih početaka, stvaraju preduvjeti za jačanje pozitivne poduzetničke klime.