Svečano obilježeno 20 godina postojanja udruge Dva skalina

U Studentskom domu u Dubrovniku svečano je obilježena 20. godišnjica osnutka udruge Dva skalina.

Udrugu su 2002. godine osnovali roditelji djece s cerebralnom paralizom s ciljem poboljšanja kvalitete života djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

‘Ja vam od srca čestitam ovu veliku obljetnicu. Ali, najviše vam želim zahvaliti na vašem trudu, radu i ljubavi koju svakodnevno pokazujete. Ovim putem moram istaknuti i projekt Centra za djecu s poteškoćama u razvoju na Medarevu. Svima nama u Dubrovačko-neretvanskoj županiji to je jedan od najdražih projekata, upravo jer znamo i vidimo koliko on znači vama’, istaknuo je ovom prilikom zamjenik župana Joško Cebalo.

Presjek rada i djelovanja kroz 20 godina dale su predsjednica udruge Antonija Kovačić i tajnica Anita Šetka, a svim prijateljima, korisnicima i članovima udruge obratili su se i zamjenica gradonačelnika Dubrovnika Jelka Tepšić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport i civilno društvo Grada Dživo Brčić, Nina Skurić iz Upravnog odjela za zdravstvo,  obitelj i branitelje DNŽ te izaslanik dubrovačkog biskupa don Robert Ćibarić.