U Dubrovniku i Pločama održane radionice o važnosti storytellinga u poslovanju

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je interaktivnu radionicu na temu „Važnost storytellinga u poslovanju“ koja  je održana 19. i 20. svibnja 2022.g. u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik i Poduzetničkog inkubatora Ploče.

Storytelling je sposobnost pričanja priče u kojoj narativ prenosi određenu poruku, informaciju ili znanje, na zanimljiv i često subliminalan način, korištenjem različitih vještina kako bi se postiglo zadovoljstvo kod slušatelja, fokus na informaciju te razumijevanje poruke koju se prenosi. To je jedan od najrelevantnijih alata u današnjem biznisu i koriste ga neke od najuspješnijih svjetskih kompanija.

Radionice koje otkrivaju moć i snagu priče u poslovnom okruženju održala je Tanja Škorić, suosnivačica & kreativna direktorica STARTAPARAT GmbH. Iskustvo je stekla kroz 17 godina rada u komunikacijskoj industriji kao art direktorica, copywriter te kao kreativna direktorica u Zagrebu, a kasnije i partnerica u Bruketa&Žinić Beč. Njezino iskustvo uključuje branding, postavljanje i izvođenje komunikacijskih strategija, razvijanje kreativnih koncepata, kao i vođenje komunikacijskih i strateških radionica i edukacija za međunarodne klijente.