U Studentskom domu u Dubrovniku otvoren Sajam poslova u turizmu

U sklopu projekta Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu u Studentskom domu u Dubrovniku otvoren je Sajam poslova u turizmu.

U ime Dubrovačko-neretvanske županije okupljene je pozdravio zamjenik župana Joško Cebalo.

‘Koristim ovu priliku kako bih čestitao našoj Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik na uspješnom provođenju projekta Uspostave regionalnog centra kompetentnosti. Upravo taj projekt jedan je od načina daljnjeg uspješnog strukovnog obrazovanja u našoj županiji. Kvalitetna infrastruktura, ulaganja u stručna osposobljavanja i suradnja s nekim od najuspješnijih ugostiteljskih centara na svijetu zasigurno su jedan dobar poziv mladima da ostanu u Dubrovniku, ostanu u našoj županiji, odluče se za kvalitetno obrazovanje i izgrade uspješne karijere’, istaknuo je zamjenik Cebalo.

Inače, cilj Sajma poslova u turizmu je učenike i tražitelje stipendija, sezonskih i stalnih poslova u turizmu upoznati s poslodavcima koji su se predstavili u sklopu manifestacije te im omogućiti da uspostave kontakte. Na sajmu su se predstavile i visokoobrazovne ustanove.