Uskrsna čestitka biskupu dubrovačkom mons. Mati Uziniću

Župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku povodom Uskrsa biskupu dubrovačkom mons. Mati Uziniću. Tekst čestitke u nastavku:

“Preuzvišeni Oče biskupe,  

Uskrs, najveći kršćanski blagdan prigoda je da obnovimo svoju zauzetost za dobro čovjeka, prisjećajući se Kristove muke i žrtve koja nam iznova ukazuje na važnost principa ljubavi i darivanja.

Isusovo uskrsnuće temelj je kršćanske  vjere i  najveći dar koji nam daje snagu i vjeru u pobjedu dobra nad zlom. Blagoslovvljeni tim darom uvjeren sam da će katolički vjernici ustrajati na ostvarenju pojedinačnog i općeg dobra, surađujući u tome sa svima koji teže izgradnji pravednijeg, solidarnijeg i u svakom smislu boljeg života za sve u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Sa željom da nas Uskrsno svjetlo prati i u našoj budućoj suradnji, u ime Dubrovačko-neretvanske županije i u svoje osobno Vama i Vašim suradnicima želim sretan i blagoslovljen Uskrs!

 

S poštovanjem,

 

Župan

                                                                   Nikola Dobroslavić”

 

Župan Dobroslavić uputio je uskrsnu čestitku i nadbiskupu splitsko-makarskom mons. Marinu Barišiću pod čiju nadbiskupiju potpada i dolina Neretve.