Zamjenica župana na proslavi 40 godina Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor

Zamjenica župana Žaklina Marević nazočila je svečanosti obilježavanja 40. godišnjice Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor, koja je sinoć održana u Kazalištu Marina Držića.

„Izuzetna mi je čast biti na obilježavanju 40. godišnjice vašeg kluba, godišnjice koja služi na čast, kako članovima i upravi kluba, tako i svima nama. Od 1978. godine stolnoteniski klub odgojio je mnoge generacije naše djece i novih sportaša, a stečene vrijednosti tijekom odrastanja kroz sportske klubove mladi prenose dalje u svom životu i postaju uspješni i kvalitetni ljudi. Prošlogodišnja titula prvaka Hrvatske i  Kupa Hrvatske, kao  i ovogodišnje drugo mjesto jasan su pokazatelj sportske izvrsnosti juga Hrvatske, koji odavno daje vrhunske sportaše.“ rekla je zamjenica te Upravi kluba i predsjedniku Marinku Matuloviću čestitala na radu, uspjesima i ovoj velikoj obljetnici sa željom da i ove godine Kup Hrvatske dođe u naš Dubrovnik, u stolnoteniski klub Libertas.“

Zamjenica Marević je tom prilikom primila i Priznanje, koje je Dubrovačko-neretvanskoj županiji dodjeljeno za nesebičan doprinos, razvoj i unapređenje stolnog tenisa, a priznanja su uručena i Gradu Dubrovniku, Hrvatskom stolnoteniskom savezu, Zajednici športova Dubrovačko-neretvanske županije, Dubrovačkom savezu športova, Turističkoj zajednici grada Dubrovnika, Javnoj ustanovi Športski objekti Dubrovnik, doživotnom predsjedniku Kluba Josipu Martinoviću i mnogim drugima zaslužnim pojedincima te udrugama i ustanovama.