Zamjenik Cebalo i gradonačelnik Fabris primili delegaciju iz kineskog grada Yangzhoua i turskog veleposlanika NJ.E. Mustafa Babur Hizlan

Gradonačelnik Grada Korčule Andrija Fabris i zamjenik župana Joško Cebalo ugostili su u gradu Korčuli delegaciju iz kineskog grada Yangzhoua. Radi se o uzvratnom posjetu kineske delegacije koja je razgledala znamenitosti Korčule i obišla kuću Marka Pola. U Gradskoj vijećnici održan je sastanakna temu “Puta Svile” i širenja kulturoloških znamenitosti. U kineskoj delegaciji je zamjenik gradonačelnika Yangzhou-a, ravnatelji triju najvećih bolnica u tom gradu, ministar policije, ministar Vanjskih poslova i direktor velikog znamenitog parka koji se nalazi u blizini Yangzhou-a. Prijemu su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Korčule Ivan Šale, predsjednik Gradskog vijeća Marko Skokandić.

Sljedeći dan zamjenik Cebalo i gradonačelnik Fabris zajedno sa svojim suradnicima ugostili su u Gradskoj vijećnici veleposlanika Turske NJ. E. g. Mustafa Babur Hizlan.

Nakon sastanka, na kojem je veleposlanik oduševljeno pohvalio Grad Korčulu, uslijedio je okrugli stol na temu “Koprodukcijskog panoptikuma”. Okruglom stolu su prisustvovali delegati svih gradova koji se nalazu na Putu svile.