Zamjenik župana Cebalo na svečanoj sjednici Vijeća Dubrovačkih ljetnih igara

U Festivalskoj palači u subotu je održana svečana sjednica Vijeća Dubrovačkih ljetnih igara.

U ime Dubrovačko-neretvanske županije na sjednici je sudjelovao zamjenik župana Joško Cebalo.

‘Za nama su dvije teške godine i ja vam na početku svima želim čestitati na činjenici da su Igre, usprkos svim izazovima, održane praktički u svom punom formatu. Upravo je to, uvjeren sam, i dodatni poticaj za ovogodišnji bogat program, kako u svom dramskom dijelu u kojem nas očekuju zanimljive premijere i reprizne uspješnice, tako i u onom glazbenom u sklopu kojeg u Dubrovniku stižu velika imena hrvatske, ali i svjetske glazbe.

Iskoristit ću ovu priliku da svima u Igrama čestitam na svim uspjesima i zahvalim na trudu i radu uloženom u ovogodišnji festival koji je pravi kulturni simbol Grada, Županije, ali i cijele Hrvatske.

Radujem se svim ovogodišnjim izvedbama, radujem se ovogodišnjem otvaranju i vjerujem kako će se dobar rad cijelog festivalskog tima nastaviti i dalje. Na vašem putu Dubrovačko-neretvanska županija i dalje će biti i prijatelj i partner’, istaknuo je zamjenik Cebalo.

Sjednicom je predsjedala ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, a sudjelovali su i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, vodstvo Igara te članovi Vijeća.