Nova dva medicinska vozila Zavodu za hitnu medicinu DNŽ

Župan Nikola Dobroslavić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Mato Franković i načelnik općine Župa Dubrovačka Silvijo Nardelli predali su Zavodu za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije dva nova moderna medicinska vozila. Vozila je preuzeo ravnatelj Zavoda Luka Lulić.

Vozila za prijevoz hitnih pacijenata zanovit će vozni park Zavoda i osigurati bolju i bržu uslugu našim sugrađanima. Radi se o vozilu Ford vrijednosti 400.000 kuna koji je plaćen sredstvima Dubrovačko-neretvanske županije te Volkswagen vrijednosti 550.000 kuna za koji su financijska sredstva osigurali  Grad Dubrovnik (300.000 kn), Općina Župa dubrovačka (150.000 kn) i Dubrovačko-neretvanska županija (100.000 kn).

Tom je prilikom župan Nikola Dobroslavić naglasio kako je Dubrovačko-neretvanska županija svjesna potreba građana županije i ustanova u zdravstvu te da se svake godine izdvaja iz proračuna za tu svrhu određena svota novca, u skladu sa svojim mogućnostima. Pohvalio je uključivanje u ovu akciju Grada Dubrovnika i Općine Župa Dubrovačka te istaknuo da se nada ovakvoj suradnji i u budućnosti.