ZLATNA KUNA Dodijeljena priznanja najuspješnijim trgovačkim društvima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

U hotelu Lero u Dubrovniku održana je svečana sjednica Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore-Županijske komore Dubrovnik na kojoj su dodijeljena priznanja Plaketa Zlatna kuna za najuspješnija trgovačka društva, kao i priznanja za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskom gospodarstvu te za izniman angažman u provođenju mjera za očuvanje radnih mjesta uslijed pandemije COVID-19 tijekom 2020. i 2021.

Priznanja za dugogodišnje uspješno poslovanje uručena su Hotelu Lero za 50 godina postojanja, Zračnoj luci Dubrovnik za 60 godina postojanja i tvrtki Blato 1902 za 120 godina postojanja

Priznanje za izniman angažman i učinkovitost tijekom 2020. i 2021. godine u provođenju mjera za očuvanje radnih mjesta uslijed pandemije COVID-19 dodijeljeno je Hrvatskom zavodu za zapošljavanje-Područnom uredu Dubrovnik.

Plaketom Zlatna kuna za najuspješnije trgovačko društvo u kategoriji malog trgovačkog društva nagrađena je tvrtka Crocum iz Dubrovnika, u kategoriji srednjeg trgovačkog društva Nautika iz Dubrovnika, a u kategoriji velikog trgovačkog društva Atlantska plovidba.

Župan Nikola Dobroslavić uručio je plaketu najuspješnijem velikom trgovačkom društvu te ovom prilikom zahvalio svim gospodarstvenicima u našoj županiji koji su ustrajali na društveno odgovornom i kvalitetnom poslovanju.

‘Za nama su dvije jako izazovne godine, a znamo da je i pred nama jedno takvo razdoblje. No, kad pogledam sve ovdje i nagrađene i nominirane, kao i naše vrijedne poduzetnike u županiji općenito, ja sam optimist. Čestitam vam svima što ste ustrajni i uspješni. Zahvaljujem i ovim putem našoj Vladi na svim mjerama u koronakrizi. Dubrovačko-neretvanska županija trudila se i tako će nastaviti i dalje da svima vama bude partner i prijatelj’, istaknuo je, između ostaloga, župan Dobroslavić.

Svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća nazočili su i zamjenik župana Joško Cebalo te predsjednica Županijske skupštine Terezina Orlić.