Župan sa suradnicama primio zlatne dubrovačke vaterpoliste

Župan Nikola Dobroslavić, pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević i privremena pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Ana Čeović primili su danas petoricu vaterpolskih reprezentativaca iz Dubrovačko-neretvanske županije koji su osvojili zlato na Europskom vaterpolskom prvenstvu u Splitu.

“Zadovoljstvo nam je nakon jučerašnjeg dočeka, naći se s vama i službeno u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, kako bismo vam još jednom čestitali na uspjehu. Naučili ste nas na dobre rezultate, ali ovo je bilo posebno” – istaknuo je župan Nikola Dobroslavić te je zlatnoj dubrovačkoj petorki uručio prigodne darove.

“Cijelo prvenstvo je bilo izvrsno organizirano, svi sadržaji i sve aktivnosti na visokoj razini i kad tome dodamo naš dobar rezultat, naravno da smo prezadovoljni” – potvrdio je Marko Bijač najbolji vratar prvenstva.

Vaterpoliste nakon kraćeg odmora očekuju obveze u njihovim klubovima, a pred njima su, zbog korona krize nešto učestalija natjecanja – svjetsko, europsko i još jedno svjetsko vaterpolsko prvenstvo, a potom i Olimpijske igre – naglasili su zlatni dubrovački vaterpolisti Filip Kržić, Toni Popadić, Marko Žuvela, Loren Fatović i Marko Bijač.